Rok 2024

05.07.2024 22:30

Festival muzejních nocí Přibyslav

    V pátek 24. 5. jsme s mladými hasiči navštívili Centrum hasičského hnutí v Přibyslavi v rámci Festivalu muzejních nocí 2024. Pro děti byly připraveny soutěže, po jejichž splnění dostaly odměnu. Součástí soutěží bylo shazování kuželek pomocí hadice, střílení z luku, stříhání hydraulickými nůžkami i resuscitace.
    V rámci noční komentované prohlídky muzea jsme viděli různé hasičské uniformy, helmy a veškerou hasičskou techniku od ručních stříkaček až po motorové stříkačky.

* foto Festival muzejních nocí - Přibyslav

 

Jarní okresní kolo hry Plamen - Jámy

V sobotu 18. 5. se naše družstva mládeže zúčastnila jarního okresního kola hry Plamen, které navazovalo na podzimní kolo soutěže. Družstva soutěžila v pěti disciplínách, kterými je požární útok, štafeta 4 x 60 m, štafeta dvojic, požární útok CTIF a štafeta CTIF. Ve veliké konkurenci obsadila v kategorii mladší a starší mládeže shodně 11. místo. Děkujeme za reprezentaci.

Výsledková listina hry Plamen (2023 - 2024)

* foto Jarní kolo hry Plamen - Jámy 2024

 

 

Újezdský plamínek

    V neděli 12. 5. se naše hasičská mládež zúčastnila přípravné soutěže Újezdský plamínek před okresní soutěží Plamen. Soutěžilo se ve štafetě CTIF a požárním útoku CTIF. Rozhodčí upozornili děti na nedostatky, které musí do okresní soutěže vypilovat.

* foto Újezdský plamínek


 

Soutěž dorostu

    V sobotu 11. 5. se v Lavičkách konala okresní soutěž dorostu, které se zúčastnilo pět jednotlivců z našeho sboru. Soutěžilo se ve dvou disciplínách. Běh na 100 m s překážkami a běh na 100 m s PHP.

    Klára Křehlíková se ve své kategorii umístila na 7. místě, Filip Rosecký na 3. místě, Adam Mokrý na 4. místě, Matěj Hudeček na 3. místě a Petr Králíček na 2. místě.

    Soutěžícím gratulujeme a děkujeme za reprezentaci.

* foto Soutěž dorostu
 

 

Sběr kamení

    V sobotu 4. 5. se naše mládež zúčastnila každoročního sběru kamení na polích Agrasu Bohdalov a.s.

* foto Sběr kamení mládež